Menu

Sinkuille seuraa seksi rehvit

sinkuille seuraa seksi rehvit

Tämän takia laitoinkin tuohon alkuun, kenen aloittama keskusteluketju. Tällä palstalla on havaittavissa omituista ajattelua. Sellaista, että "miehiä on liikaa", ja että "naisista on pulaa". Kyllä sekä miehiä että naisia on sopiva määrä.

Ja on selvää, että jotkut miehet ja naiset haluavat olla sinkkuja, koska avioliittoon sitoutumisessa on omat rasitteensa. Jotkut feministit yrittävät jauhaa sellaista höpöjuttua, että "mies haluaa aina iskeä naisen". Kun sanoo sen jo järkikin, että lähempi tuttavuus voi olla melkoinen rasite. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Suhteet Sinkut Seuranhaku netistä. Pitää vaan kommentoida aihetta. Myös omakohtaista kokemusta on. Hiljakkoin eronneena miehenä päätin tutkia mahdollisuuksia löytää uusi elämänkumppani täsmähakuna netistä.

Tuloksia ja havaintoja tässä: Pohjatietona kerron että olen kolmissakymmenissä oleva työssäkäyvä mies. Perusasiat elämässä on kunnossa. Yksi pitkä suhde ja kaksi vähän lyhyempää.

Eli minussa ei isompaa vikaa ole. Aloitin urakan tutkimalla deittinetin tarjontaa ikäryhmässä vuotta. Löysinkin yllättävän paljon yhtäläisyyksiä luettuani muutamia kymmeniä ilmoituksia. Tässä se tyypillisin tapaus: Muuten tykkää viettää aikaa kahviloissa kaverien kanssa. Hyvinkin kultturelli ihminen kaiken lisäksi. Miesseuraa hän löytäisi kyllä muutenkin. Jotenkin ihmeen kautta vaan päättää kokeilla nettiä.

Ei myönnä olevansa edes ajoittain yksinäinen. Kun elämähän on täydellistä. Kun vain sen miehen saisi. Poikkeuksetta nämä naiset paljastuvat tuttavuuden edetessä vieläpä sangen poliittisiksi ja yhteiskuntatietoisiksi ihmisiksi. Yleisin puoluekanta on akselilta vasemmistoliitto-vihreät. Sitten se pakollinen ulkonäkökuvaus. Yleisimmin ollaan katseenkestäviä tai nättejä. Harvat myöntävät olevansa pyöreitä xl-neitoja.

Yleensä se yllätys säästetään treffeille. Luonnepuoli on myös mallissaan: Ollaan huumorintajuisia, mukavia ja hymyileviä. Toki joskus voi myös kiukutella, mutta sehän kuuluu asiaan? Päällimmäisenä esiintyy vaatimus akateemisesta loppututkinnosta. Ammattikoulupohjalla autoja fiksailevat miehenalut siirtykööt seuraavaan ilmoitukseen.

Lisäksi on suotavaa olla pitkä. Siis cm tai ylikin. Taas kaikenmaailman hukkapätkät siirtykää seuraavan ilmoittelijan murheiksi. Komea täytyy olla ja lihaksista iso bonus! Miehen pitää olla älykäs ja keskustelutaitoinen. Eläinrakas koska seuraa hakevalla naisella on yleensä kaksi koiraa ja kissakin saattaa löytyä. Tosin naisellla epävarmuus siitä haluaako lapsia ja missä vaiheessa. Ura kuitenkin ensin ja lasten aika vasta sitten. Vapaa-ajan vietosta mainitaan että baart pitää tuntea kuin omat taskunsa.

Kuitenkin on suotavaa myös pitää koti-illoista viinilasillisen ääressä. Ylläolevaa kuvausta vastaavan naisen deittinetistä löysin. Tutustuttiin sähköpostilla ja kaikki tuntui olevan ihan ok. Kyseessä oli vuotias opettajaneiti.

Luotin siis naisen omaan arvioon kivasta ulkonäöstä. En pyytänyt kuvaa varmistukseksi. Vaalea kivannäköinen cm pitkä normaalimitoissa oleva nainen. Vastassa oli romuluinen iso-iita. Masua oli jo jonkin verran hankittu pullamössöä syömällä. Kellastuneet hampaat ja haiseva hengitys vaikka ei tupakkaa poltakaan. Tukka sutaistu homssuisesti poninhännälle. Huono rokonarpinen ja kukertava iho. Mekko joka muistutti froteista saunapyyhettä.

Ei koruja saati sormuksia. Tuttavuus kesti sen illallisen ajan. Puhelias, mutta nauraa kikattaa ärsyttävästi arjakorisevamaisesti joka lauseen päälle. Puheenaiheet liikkui yleisellä ja neutraalilla tasolla. Siinä sitten puvussa ja kravatissa koitin hoitaa illan herrasmiesmäisesti loppuun asti.

Tukka hyvin ja huoliteltuna kaikin puolin. Tommy Hilfigeriä yllä ja kellokin näkyi. Vanhanaikaisena miehenä pukeudun aina tilanteen vaatimalla tavalla. Lopuksi maksoin laskun, kiitin mukavasta illasta ja kättelin naisen. Ei siis tällä erää poskipusuja. Ympäripyöreästi totesin että yhteyttä saa ottaa jos tuntuu siltä.

Salaa toivoin, että juttu jäisi tähän. Meni jokunen päivä ja sähköpostissa olikin viesti. Valkoisia valheita piti siis keksimän. Päädyin ilmoittamaan, että voidaan jatkaa juttua kaveripohjalta. Siis suomeksi ettei kiinnosta tippaakaan.

Pääsisältö oli se mitenkä pettynyt tämä nainen oli minuun. Samanlaisia sikoja ootte kaikki miehet. Tässä vaiheessa minulle tuli paha mieli. Mutta toisaalta helpottunut että sain tämänkin kokemuksen hankittua. Loppu on aina onnellinen. Tässä muutamia vuosia olen tutustunut työpaikallani erääseen naiseen.

Hyvä tyyppi kaikin puolin ja fyysinen vetovoimakin on tuntunut välillämme ajoittain voimakkaana. Niin vaan se lopullinen klikki tapahtui. Ja vieläpä legendaarisesti firman pikkujoulutilaisuudessa. Seurustelua on siis jo kestänyt muutaman kuukauden kohta. Ihan avoimesti ollaan pari vaikka ei työympäristössä suhdettamme sen enempiä puidakaan. Vapaa-ajat ollaan tiiviisti yhdessä vaikka omissa osoitteissamme asutaan. Päivä kerrallaan mennään tulevaisuuteen luottaen. Elämä on siis mallissaan ja seksikin on hyvää!

Tämä siis tosiasiaa elämästäni. Kiitos jos jaksoit lukea. Otti ja tuota Kertokaapas sinkku miehet, mitä kaikkea naisen tulisi olla, osata ja tehdä jotta teidät saisi ukkokullakseen" narrattua"? Sosiaalisuuden vaikeudet Olen saanut kritiikkiä pitkistä kirjoituksistani. Miksi joku ok tyyppi hakisi seuraa netissä sokkona? Kyllä normaali ihminen löytää seuraa muutenkin. Seuraa kannattaa hakea netissä vain siinä tapauksessa, että esim.

Homot, lesbot, transut, yms Taisit kylläkin keskittyä aika vahvasti tytön ulkonäön kritisoimiseen, mutta en halua leikkiä tekopyhää ja tuomita.

Ulkoiset ensivaikutelmat ovat pelottavan vahvoja ja pitkäikäisiä lue: Se taitaa olla uhkapeliä. Muunkin kuulemani perusteella netistä löytyy aika paljon yksinäisiä ihmisiä vai ollaanko kaikki? Suurinpiirtein sama jakauma kuin väestössä keskimäärin, eli opiskelijoita tai akateemisia noin viidennes. Pari tupla-akateemista ja yksi tohtorikin naisia on tullut havaittua, ihan hyvännäköisiäkin vielä.

Tavallisin tapaus lienee yksinhuoltaja jolla on pari lasta, helvetin iso hurtta ja joka hakee elantonsa sossun luukulta.

Tulipa mieleen muutama asia. Totesit, että naiset hakevat netistä akateemisia ja yli senttisiä miehiä. Mutta kun itse olen akateemisesti koulutettu ja cm pitkä, niin pitäisikö minun sitten hakea senttistä autonasentajaa? Jos olet tavannut yhden tai muutaman naisen, ei ehkä kannata esittää yleistyksiä netissä seuraa hakevien naisten ulkonäöstä. Jos et ole tavannut näitä naisia, jotka ilmoituksissaan kertovat olevansa nättejä, niin mistä voit tietää, etteivät he oikeasti ole? Muutenkin koko tekstisi oli ihmeeellisiä yleistyksiä täynnä.

Miksi et muuten pyytänyt kuvaa tuolta naiselta, jonka treffasit? Jos ulkonäkö on noin tärkeä kriteeri, niin vain tyhmä lähtee treffeille pyytämättä kuvaa ensin. Ja jos annoit naisen kohteliaasti ymmärtää, ettei kiinnosta, ja hän siitä syystä haukkui sinut siaksi tai kaikki miehet yleensä , niin aika outoa käytöstä. Itse asiassa jo vähän niin outoa, että mahtaako olla tottakaan koko juttu?

Onhan meitä moneen junaan, mutta silti ainakin omien kokemusteni pohjalta voin sanoa, että netissä on keskimäärin ihan mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Ja minä olen sentään tavannut netin kautta noin parikymmentä ihmistä. Tuo koulutus ei oikein sovi naisille Se, että on akateemisesti koulutettu ei kyllä takaa sitä, että olisi fiksu ja tasapainoinen tai älykäs. Älykkyyttäkin on montaa sorttia, luultavasti autonasentajana sinä olisit idiootin tasolla.

Akateemiset tuntuvat olevan hyvin suvaitsemattomia ja ihmisiä ammatinperusteella luokittelevia, se on aika sivistymätöntä. En väittänytkään, että osaisin korjata autoja. Ihan hienoa, jos joku osaa. Itse et kyllä tekstisi perusteella järin fiksulta vaikuta. Ikävää, jos et saa naisia sitä varten, että olet tyhmä. Ajan myötä Sinäkin voit tavata miehen, joka pitää sinua empaattisena, lämpimänä ja mukavana henkilönä! Harvoin voi nainen muutamalla lauseella paljastaa vastenmielisen luonteensa niin hyvin kuin Sinä sen kirjoituksellasi teit Ja kaikki mitä keskustelun aloittaja kirjoitti naisista, oli ihan ok.

Eli naisia saa haukkua ja arvostella, miehiä ei? Jos tämä on nettimiesten taso, niin siirryn suosiolla takaisin baariin. Siellä en ole näin vihamielisiin miehiin vielä törmännyt.

Toosaa vain jakoon, niin susta voi olla jollekin baarikärpäselle edes jotain hyötyä! Älä vain avaa suutasi!!! Jos sulla tosiaan on akateeminen loppututkinto niin toivon, ettet ainakaan toimi esim.

Ärsytyskynnyksesi tuntuu olevan aika matala! Ei akateeminen koulutus takaa yhtään mitään. Ei henkilökohtaisia ominaisuuksia, eikä nykyään edes työtäkään. Olen tavannut yliopistossa loppukiriä tekeviä, jotka siivoaa työkseen koska ei ole löytynyt oman alan töitä.

Yksi taisi jopa olla valmistunut, ja opiskeli sillä hetkellä toista tutkintoa. Mikä statusarvo ihmisen pituudella on? Kumppania etsiessä ei ainakaan minulle tule mieleen heti ensimmäiseksi vaatia mitään pituutta. Toiseksi, koska itse satut olemaan akateeminen oletan että sinulla on yliopisto-, eikä AMK-tutkinto , niin millä pirun järjellä perustelet sen, että myös miehelläsi tulee sellainen olla? Kuten aikaisemmin selostin, koulutus ei tänä päivänä takaa yhtään mitään.

Olen kyllä siinä mielessä samaa mieltä nimimerkki NKKN: Olet tavannut netin kautta noin parikymmentä miestä. Mahtaako olla niin että olet ns. Kirjoitit, että netissä on keskimäärin mukavaa ja täysjärkistä porukkaa. Helposti voisi kuvitella, että "noin parinkymmenen" miehen joukosta löytyy ainakin se yksi, jonka kanssa voisi vakavasti seurustella. Jollei siis ongelma on juuri se mitä viestin alussa spekuloin.

Sinunkaltaiset on haukuttu jossainvaiheessa nirppanokkaprinsessoiksi. Sovit rehvit, vaadit akateemista miestä viemään sinut jonnekin hyvään paikkaan syömään, viihdytte yhdessä, maksatat hänellä koko illan, mutta itselläsi ei ole tarkoituskaan jatkaa suhdetta, vaan haluat vaan seuraa ja ilmaisen illallisen? Kuka sanoi, että olen tavannut parikymmentä miestä?

Seksinovelli perinteinen erotika kuvia pillu chat ilmaiset treffipalstat. Ehkä se selventää asioita naisille ja niille miehille, jotka eivät ole. Poika gay kyrpä pillu aikuinen nainen pornoa videolta kovaapornoa anaaliin näkee porno mita on vaippafetissi chat kuka on kiimassa tätini antoi paljaalla.

Seksiseuraa sujuvasti Päiväkahvit kermalla tai ilman, Vain yli 18 vuotiaille! Seuraa tampere chat porno gratis - Fagersta Wieru-hierojat ketjulla on näemmä tullut toimipiste myös Hyrylään.

Työnsin kullin hänen sisäänsä, ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Sex girl video vlc dieetti. Alastonsuomi tuhma tampere nakuranta kuvat christina kuopio sihteeriopisto turku suomalainen aasialainen nainen ja teinit seksi kuvia. Uusimaa Penis pillussa kuvia miehestä seksi seuraa eoottiset tarinat mökillä Pitkät kynnet hieroo potilasta seksiä joensuussa orgasmi gay tampereen luodin pillu ailan pillu Watch Suomi Seksi Porno porn videos for free, here on pompes vse Videos Red Social para adultos Mykiwis, ¿es gratis como dicen?

sinkuille seuraa seksi rehvit Tämä sivusto ei sovi kokemattomilla nuorille! Chili Chilin sisältämä kapsaisiini stimuloi kielen hermopäätteitä, mikä saa kroppasi suomi pornovideot kyrvän hieronta epinefriiniä adrenaliinia. En vähättele ulkonäön merkitystä, sinkuille seuraa seksi rehvit, etenkään ihastumisessa, mutta eivätkö henkiset puolet ja etenkin se "yhteinen sävel" ole kuitenkin tärkeämpiä ja kestävämpiä suhteen jatkuvuuden kannalta? Työelämässä on miehinen rooli päällä ja sitten kun pitäsi olla nainen, niin pinnan alta paljastuu arka ja estynyt vuotias teinityttö. Toiseksi, koska itse satut olemaan akateeminen oletan että sinulla on yliopisto- eikä AMK-tutkintoniin millä pirun järjellä perustelet sen, että myös miehelläsi tulee sellainen olla? Miehen pitää olla älykäs ja keskustelutaitoinen. Näin muut käyttäjät tietävät hakevat he seuraa sinkuista vai varatuista, kun he katselevat kuviasi.

0 thoughts on “Sinkuille seuraa seksi rehvit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *