Menu

Seksi saappaat seksi kontaktit

seksi saappaat seksi kontaktit

Como » Uutiset » Jenni Vartiainen sexynä: Pitkät saappaat nuolevat reisiä — eikä edes hametta jalassa! Suomen naismuusikkojen ehdotonta kärkeä. Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa!

Tämänkaltainen uusi ilmiö yleistyy netissä: Suomalaiskaunottaren kuvat edestä ja takaa eivät selittelyä kaipaa — ihan puhtaan paljasta seksikkyyttä! Twerkkauksen Suomen mestarin kroppa on mieletön: Onko tässä kaikkien aikojen kaunein kuva Sara Chafakista? Silmät hurmaavat — rohkeaa! No jopas ystävämme pilkunviilari löysi tänne ja jatkaa häiriköintiään! Tyttökaverin mutsin valkosia kontioita kun pääsee nuuhkimaan sisältä heti useimpien tuntien käytön jälkeen tai kun mökillä olevat yleisessä vieraiden käytössä olevat valkoiset kontiot pääsee ottamaan leikkeihin heti kun esim.

Harvinaisen jääräpäitä olette, kontiofriikit! Eiköhän se ollut tuossa lyhyesti ja ytimekkäästi! Joskus asiat ovat yksinkertaisempia kuin kuvitteletkaan!

Parhaiten mieleen jäi, kun menimme tyttöystäväni kanssa mökille ja sattui olemaan myöhäinen syksy. Ulos ei siis ollut asiaa ilman kumisaappaita. Sai siis ihailla kaunista naista vanhoissa mustissa 38 kokoisissa Kontioissaan koko viikonlopun ajan eri tilanteissa. Harmi, että myöhemmin tuli ero. Joka kerta, kun pääsee runkkailemaan kauniin naisen kumppareilla, on ikimuistoinen kokemus.

On juhlaa, kun onnistuu pääsemään naisten kumppareiden kanssa kahden kesken. Onneksi noita kokemuksia on kertynyt vuosien mittaan huomattava joukko. Fetisismin käytössä on omat riskinsä parisuhteen dynamiikan kannalta eli toinen saattaa kokea itsensä uhatuksi ja ohitetuksi, kun fetissi on kiihoke. Useimmat haluavat olla itse se kiihoke. Luulen, että näin on usein naisten kohdalla, nainen haluaa tulla halutuksi hänenä itsenään.

Käytännön syistä useimmiten saapasfetistit tyytyvät parisuhteessaan "normaaliin" ja sinäänsä tyydyttävään arkiseksiin. Ainoastaan poikkeustilanteissa saadaan saappaat mukaan seksiin. Onneksi useimmiten paineita saadaan purettua muutenkin odotettujen juhlahetkien väleillä.

Silloisen tyttöystävän kanssa elokuisena sateisena iltana kävelyllä. Molemmilla vain sadetakit ja kumpparit. Oli varsin kiihottavaa rakastella puistossa, ensin puuta vasten ja huipentuma penkillä, tyttö sylissäni. Vieläkin mietin miksi hän käytti niitä sisätiloissa ekä vaihtanut niitä opettajan huoneessa. Jos oikein muistan niin ei aina edes olisi ollut kovin tarpeellista käyttää edes kumisaappaita siis kelin suhteen.

Kaiken lisäksi hänellä oli aina hame tai mekko saappaiden kanssa ja sukkahousut vilkahtelivat helman ja saappaan varsien välissä. Muistan luvulta kouluajalta sen kun me oppilaat istuimme koko päivän tunneilla Kontiot jalassa. Saappaita kun ei saanut jättää koulun käytävälle. Rehtori vielä kuulutti joskus että sadeilmalla on käytettävä kumisaappaita ja sadevaatteita.

Ja tottakai me sen ajan lapset tottelimme, minä varsinkin oikein mielelläni! HuutoNetistä tilaamani erään naisen mustat numeroiset Kontiot oli juuri laitettu postiin. Niillä saan varmasti paljon uusia kumpparikokemuksia. Yleensä koot ovat Tosin nykytytöillä olen nähnyt jopa numeron kumppareita.

Vuosia sitten sain vedellä nuoren naisen mustalla Kontion pohjalla. Kumpparit olivat kooltaan Yleensä saa tyytyä pienempiin kumpparikokoihin. Kerran kun pääsette oikeiden kumpparileikkien makuun, eivät nuo pelkät anna enää mitään iloa, se kun on aivan eri planeetalta.

Ja eiköhän tuossa avauksessa kysytty parhaita kumpprikokemuksia, ei runkkauksia, näin sen itse ymmärsin. Meillä ainakin on se nainen pääosassa, ja saappaat ovat vaan hyvänä mausteena pitkässä parisuhteessa. Keskustelun aiheena oli todellakin jotain aivan muuta kuin omatoiminen touhuaminen kumppareiden kanssa.

Aikoinaan Elleissä oli pitkiäkin tarinoita, suurella varmuudella jopa naisten kirjoittamia , korkokumppareiden käytön, vaikutuksesta miespuoliseen yleisöön. Näitäkin juttujahan lueskelee myös monet naisetkin, eli eipä muuta kuin rohkeasti kirjoittelemaan. Minulle ne riittävät ja eivät nalkuta koskaan. Ei siis pilata runkkujutuil tätä, OK!

Mitäs naisten kumppareilla muuta tehdään, kun runkataan? Naisten kumpparit himottavat, eivät niinkään naiset. Tiedän kyllä, mitä on päästä leikkimään kumpparileikkejä rakastamansa naisen kanssa, mutta siltikään se ei vähennä yhtään nautintoa leikkiä joskus kumppareilla myös soolona. Aina yhteisiin leikkeihin ei ole aikaa tai mahdollisuuksia.

On vain hyvä, että himoja voi silloin tyydyttää muutenkin. Itse ainakin pitäisin nautintoa vähintäänkin saman suuruisena. Erilaistahan se tietenkin on silloin, kun mukana on toinenkin. Naisilla vain tuntuu olevan huoli, että he jäävät toiseksi. Useimmat naiset haluavat olla itse vain ja ainoastaan ensisijainen kiihottumisen kohde.

Jos itse kumpparit ovat tarpeeksi kiihottavat, ne riittävät kiihottimeksi tarvittaessa myös ilman naista. Tätä on ehkä vaikea ymmärtää, jos ei ole löytänyt tarpeeksi kiihottavia saappaita tai ei syystä tai toisesta voi niitä hyväksyä. Kontsut siis kehiin, niin ei tarvi edes välttämättä sitä naistakaan. Samaa jyystämistähän se on, onko panopuuna nainen vai fetissiesine.

Tosin paremmat fibat lähtee usein kumpparista. Kyllä kunnon kumpparirunkkaus aina huonon panon voittaa. Minusta juuri parhaita kumpparikokemuksia ovat juuri runkkaukset naisten kumppareilla. Se tunne, jännitys ja lataus on aivan mahtava, kun saa käsiinsä mieleisensä naisen kumpparit ja pääsee niillä puuhastelemaan. Helpottaa kumpparipuuhastelua, jos tuntee tai tietää naisen. Voi kuvitella sen naisen painelevan kumpparilla munaa session aikana.

Dianat, Silviat, Elisabetit sun muut kuningasperheen jäsenet eivät kiinnosta. Reippaat naiset pitävät mustia Kontioita kumppareinaan. Mutta eihän sitä kaikilta voi odottaakaan. Ja kyllä naiset tänä päivänä käyttävät muita kuin kontioita. Ovat huomanneet nuo uudet tuulet tuoneet kauniimmat mallit. Tälläinen on totuus tänä päivänä. Kaikki edellä olevat, paitsi yksi ammattivalittaja, on kertonut kumpparikokemuksistaan, kuten otsikko kuului.

Kukaan muu ei ole lokeroinut, saako mieleenpainuvin kumpparikokemus olla naisen kanssa vai ilman ja pitääkö sen olla pelkästään naisille myytävään kumisaappaaseen liittyvä, vai voiko olla muitakin yleisesti käytettyjä kumppareita. Ainoastaan yksi hiillostaja täällä taasen määräilee, mitä muiden pitäisi kirjoittaa. Selailin erään postimyyntifirman esitettä ja huomasin siellä "Mesikämmen"-merkkiset kumisaappaat,eikä hintakaan ollut kuin vähän toista kymppiä.

Nimikin oli aika osuva!!! Kuvassa ainakin lähes kontion veroinen tuote. Ei muuta kuin kipinkapin ostamaan. Kontion voittanutta ei löydy. Niitä kumppareita olin ihaillut jo vuosia. Ei kai jolletkaan vuosia kestäneet, ja varsinkin kasvuiässä kenkiä on vaihdettava suurempiin.

Minulla on eräältä naiselta saamani mustat Kontiot vuodelta ja ovat lähes priimassa kunnossa, vaikka niitä on käytetty näihin päiviin saakka. Kumppareita täytyy osata hoitaa, eikä jättää niitä ulos auringonpaisteeseen tms. Tästä on melkoisesti aikaa, mutta hai saapas aikaa kuitenkin. Maalla kun asun niin heinän teko aika oli mieli aikaani, koska silloin pääsin mieli puuhiini eli heinä latoon heinien alle kun naappurin tytöt sotki heiniä piukkaan hait jaloissaan.

Sinne kun pääsi niin etteivät nähneet tuntui tosi kiihottavalta kun talloivat päällä. Kerran sitten olisinko ollut joku 16v. No tietysti hän kiipesi kasan päälle myös ja suoraan päälleni seisomaan ja vielä niin että pääni jäi hänen jalkojensa alle, aikuinen nainen kun painaa jonkun verran, etenkin kun jalkojen alla on pikkupojan pää tosin heinät auttoi aika tavalla.

Siinä sitä oltiin, sattui jonkun verran mutta en voinut sanoa mitään koska olisin paljastunut, ja hän seisoi vielä tosi kauan katsellessaan tyttöjen touhua ja tietysti tytöt talloi minua muualta samalla.

Hänellä ei tosin ollut saappaita vaan kumitossut ja ajattelinkin että kunpa hän ottaisi ne pois niin saisin haistaa tosi hikisiä jalkapohjia vaikka eipä ne heinien läpi paljon haisseet olisi. Lopulta kuulin kun hän sanoi menevänsä ruuan laittoon ja käski tyttöjen tulla auttamaan, lähtiessään hän astui vielä kaulani päälle ja meinasin että nyt kävi huonosti mutta ei siinä sen kummempia kumminkaan sattunut.

Tytöt hyppi vielä hetken kasassa päälläni ja muuala ja sattuihan sekin vähän mutta enemmän kiihotti samoin muuten kiihotti se pään päällä seisominenkin. Pääsin sitten lopulta pinteestä naama tallomisesta punaisena. Muuten sisälle mennessäni nuuhkein niitä tossuja sekä tyttöjen saappaita, sekä hiestä läpimärkiä sukkia joita löysin saappaista ja tossuista kaikki haisi tosi väkevältä hieltä.

Otin sukat mukaani ja menin ulko vessaan runkulle etenkin tossuissa muhineet naisen sukat haisi ja maistui tosi kiihottavalle ja miksei myös tyttöjen jaloissa saappaissa olleet sukat, vielä kun olisi päässyt nuolemaan puhtaiksi ne jalat.

Mun paras muisto on meripartiosta. Yhdellä nätillä espoolaistytöllä oli siniset kumisaappaat purjehduksella. Siinä sitten vilkuiltiin toisiamme ja nuoleskeltiin suolaveden kostuttamia huulia, ihmeteltiin nuoruuttamme Aikoinaan seurustelin yhen Jannan kanssa ja tuli mainittua että noulisin vaikka sen varpaita kun se on niin kaunis! Kerran kun oltiin vähän juotu ja oltiin eteisessä riidelty niin se sanoi että jos rakastat niin haistelet sit vaikka mun saappaitakin No sanoin mikäs siinä eteisessä kun oltiin niin se otti käteensä valkoisen tosi likaisen kontio lantsarin ja sanoi että nuuhki sitä ja alkoi runkkaan mua niin kauan että multa lensi ja haistelin koko ajan kosteaa hieltä tuoksuvaa saapasta sisältä!!!

Siitä saakka olen ainoastaan ollut kiinnostunut kyseisistä saappaista ;- Pahus myöhemmin selvisi miksi valkoiset kontiot olivat niin kuraiset ja hieltä haisevat olivat olleet sen veljellä partioleirillä viikon jaloissaa muhimassa siitä se lemu,minä kun luulin että ei se haittaa kun Jannan jaloissahan nää on ollu vaan hikoilemassa: Tehkää tarjouksia vain valkoisista.

Taitaa olla, että ei taida kirjoittaja myydä omistamiaan valkoisia Kontioita, jos niissä on paljon tunnearvoa ja muistoja. Hinta ainakin voi olla niin kova, että sillä saisi useammankin parin uusia.

Valmistettu on ja vielä näkyy ilahduttavan monia pareja arkipäivän käytössäkin. Voisi kyllä kumitehdas valmistaa lisääkin. Nokian jalkineet on Mutta ei valkoisena, valkoisena on valmistettu muita malleja Nokian toimesta, nykyään esin. Kertoisitko kenen valmistamia ne valkoiset ovat, onko kenties samanlainen näköissaapas kyseessä kuin Otsot ovat? Aidot ja alkuperäiset Nokialaisethan valkoisetkin Kontiot ovat. Valkoisia kontioita ei ole, tarkasta tietosi.

Esimerkiksi pakkauslaatikossa mainitaan väriksi tuohi, ei valkoinen. Vaalea tuo saapas on, mutta ei missään tapauksessa valkoinen! Eikö tämä mene sarjaan naisen esineellistäminen.

Oman salasellaisen kanssa sadevarusteet päällä kävely metsässä ja tietysti ne kumpparit jalassa. Ja lopuksi eläimellistä seksiä luonnon rauhassa: Keskellä arkea tapahtunut kumpparikokemus jää usein paremmin mieleen, kuin järjestetty sänkykamarijuttu. Tämä kaunis vaalea n. Itse istuin eturivissä ja tapitin koko tunnin vuorotellen naista ja saappaita. Jäi deklinaatiot sillä kertaa oppimatta. Niihin aikoihin alkoi naisten kumisaapaskulttuurin alamäki. Toinen haaleampi muisto on lukiosta.

Näyttävistä sisääntuloistaan tunnettu naisopettaja harppoi pitkävartisissa mustissa kumisaappaissa luokan takaovelta opettajan paikalle. Tästä kauniskasvoisesta opettajasta tuli myöhemmin tunnettu poliitikko. Meillä lukion pojilla oli tietysti monenlaisia fantasioita hänestä ja muista nuorista naisopettajista. Tämä nuori nainen tuli luokkaamme lähes kelillä kuin kelillä pitkävartisilla, uusilla kiiltävillä kumisaappaillaan. Hänellä oli kahdet samanlaiset pitkävartiset kumisaappaat, toiset olivat kirkkaan siniset ja toiset kirkkaan punaiset.

Toisina päivinä hän piti sinisiä ja toisina päivinä punaisia kumisaappaitaan. Hän oli tosi seksikäs nainen, sillä hänellä oli aina hame päällä kun kumisaappaat olivat jalassa. Toisinaan hän riisui saappaansa tunnin ajaksi, mutta monesti hän käveli tunninkin saappaissaan luokan edessä. Se myös oli kiihoittavaa kun hänen saappaansa sen lisäksi että ne olivat pitkät ja kiiltävät ne olivat hieman isot.

Kun hän käveli niin kumisaappaat hölskyivät hieman väljinä ja varret heiluivat ihanasti! Osaisitko vielä sanoa tarkemmin minkämalliset ne opettajan siniset ja punaiset kumpparit olivat. Itse kävin koulua luvulla, ja erityisesti muistan yhden naisopettajan valkoiset Go-Gay-saappaat. Niissä oli nyörit ja kaksi vaakasuoraa raitaa varressa. Itse nainen ei kyllä mitenkään erityisen seksikäs ollut, mutta saappaita oli mukava katsella koulumatkoilla ja koulun pihalla.

Vaikea sanoa niiden ihanien kumisaappaiden merkkiä. Ne olivat joka tapauksessa yksi väriset ja kiiltävät ja varret levenivät ihanasti ylöspäin ja ylsivät lähes naisen polviin saakka. Juuri nuo leveät varretkin herättivät kiinnostukseni sillä kävellessä ne heiluivat kivasti. Lisäksi kuten jo kerroin saappaat olivat hieman väljät ja mukava hölskyvä kumin ääni kuului opettajan kumisaappaista hänen kävellessään.

Menin kerran hakemaan siskoani talleilta. Oli kuuma kesäpäivä ja aurinko paistoi todella lämpimästi. Sisko ei ollut vielä valmis, joten suuntasin tallin yhdellä seinustalla oleville penkeille. Penkillä istui häkellyttävän kaunis nuori neito. Hänellä oli tummat olkapäille ulottuvat hiukset, tummanruskeat silmät, tiukka hihaton paita, josta kauniit sopusuhtaiset rinnat nöpöttivät kauniina. Tiukkaakin tiukemmat mustat ratsastushousut peittivät hänen täydellisiä sääriään ja kuin sokerina pohjalla, jaloissaan hänellä oli kuluneet, mutta vielä melko hyväkuntoiset kääntövarsikontiot.

Näky oli suorastaan mykistyttävä. Olisin voinut ihailla tätä näkyä vaikka ikuisuuden, mutta tunti oli päättynyt ja sisko tuli hakemaan. Kirjoitin joskus vuosia sitten novelleissa tälle muistolleni kuvittelemani jatkon. Vieläkin joskus pitää palauttaa kyseinen kaunis näky mieleen, vaikka tapauksesta on jo lähemmäs kymmenen vuotta.

Lähimarketissa asioi samaan aikaan näpsäkän näköinen ehkä kolmevitonen blondi mustissa kääntövarsikontioissa varret oli käännetty ihan alas asti. Nuo olivat kai suht uudet kiillosta päätellen, kuitenkin sitä vanhempaa mallia ilman kuviollista vuorikangasta.

Harmittavan usein juuri nuo kaikkein kauneimmat tytöt kouluaikoina kulkivat sateellakin märissä lenkkareissa tai muissa pikku kengissä. Hieman koviksen oloiset ja ei niinkään missityyppiset tytöt viihtyivät paremmin kumppareissa. Tämäkin tosin tyhjää parempi, mutta joskus olisi toivonut voivansa katsella koko pakettia himoiten, ei pelkästään jalkoja.

Kuin olen miettinyt tätä asiaa nyt vähän niin ehkä voisin suostua siihen Työkalut Ilmoita asiaton viesti. No kyllä mä voisin kengät pitää jalassa. Mutta mun korkkareihin ei laukeilla ilman että saan uudet tilalle. Meillä on ollut seksiä korkkareissa muutama kerta ja se on ollut ihan ok. Mokka korkkareissa on jäänyt pientä jälkeä mutta se ei haittaa mua. Vieras Lissu , Ja mulla on vähemmän kuin mun kavereilla Ja tuskin muuten haluis toista kertaa jos korot raapii hänen konttejaan Divarista löytää vanhoja kunnon korkkareita.

Itse omistan satoja korkkareita, myös näitä rinnakkaislehtiä. Iskee kuin miljoona volttia. Eihän tuossa ole mitään kovin kummoista, suostuisin ihan miettimättäkin Anna mennä vaan! Kyllä mä antaisin hänet tulla mun korkkareihin jos siivoaisin jälkeensä suurin osa pois. Välillä puen ne jalkaani ihan häntä ilahduttaakseni. Mutta tuota laukeamista niihin, hmm. No ehkä voisin antaa, jos se häntä kovasti haluttaisi ja suostuisi jälkensä siivoamaan niistä.

Eli ei ainakaan mitään mokkapintaisia piikkareita silloin. Kiihottaa itseänikin, mutta erityisesti mies on täpinöissään, kun korkokengät pistän jalkaani. Pari kertaa olen antanut hänelle myös "jalkahoitoa" korkokengät jalassa ja kyllä sitä on sitten kengille ja sukille roiskahtanut. Ite vaan , Oma mies kysyi myös tuota muutama vuosi sitten. Sen jälkeen minulla on ollut jotain korkkareita jalassa melkein aina kun olemme harrastanut seksiä.

Seksi saappaat seksi kontaktit -

Mutta tuota laukeamista niihin, hmm. Enkä ajatellu juttua tarkemmin. Jo kuviteltuna näky on lähinnä irvokas. Samaa jyystämistähän se on, onko panopuuna nainen vai fetissiesine. Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Monelle se voi olla, kun nainen polkaisee kumpparillaan tupakan tai ötökän. Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme. Jos kaikki on kaikesta samaa mieltä ja vain nyökyttelevät, keskustelu hiipuu olemattomiin.

: Seksi saappaat seksi kontaktit

Seksi saappaat seksi kontaktit Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi. Mä huomasin kuinka Jessen puitten pilkkomisesta ei tullut mitään ja saunan lämmitys kesti. Ostamani kumpparit jalassa ajoin Savon pääkaupunkiin tapaamaan kaunokaista. Luulen, että näin on usein naisten kohdalla, nainen haluaa tulla halutuksi hänenä itsenään. Kyllähän tosiasia on että nainen joka on,ja haluaa näyttääkin naiselliselta valitsee mieluummin jotkut naisellisemmat kumisaappaat kuin kontiot. Kontioita hän ei edes omista.
Valintatalo hämeenlinna porno model Milf in massage seksi kamerat
WWW GFE FUCK Tantra massage xvideos joannamaria porno
seksi saappaat seksi kontaktit

Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa! Tämänkaltainen uusi ilmiö yleistyy netissä: Suomalaiskaunottaren kuvat edestä ja takaa eivät selittelyä kaipaa — ihan puhtaan paljasta seksikkyyttä!

Twerkkauksen Suomen mestarin kroppa on mieletön: Onko tässä kaikkien aikojen kaunein kuva Sara Chafakista? Silmät hurmaavat — rohkeaa! Janni Hussi tilitti kauniina ja takaa kuvattuna tiukkaakin tiukemmissa farkuissa: Tämä yöllinen ilmiö Karvian lähettyvillä voi säikäyttää kulkijan pahasti — kuva!

Pitäisikö tältä suomalaisäidiltä ottaa lapset pois — sitäkin joku mietti Kaamea Google mapsin kuva todistaa: Tämä yllätysnimi on todellinen rahantekokone suomalaisena laulajana! Nicki Minaj valtavat rinnat paljaina — tämä kuva loksauttaa leuat Häh! Viivi Pumpaselta todella yllättävä päivitys ja kuva! Radiossa soi kappale ja pitäisi tietää kuka sen esittää — tiesitkö tästä kikasta?

Alkoi helvetti, minut pantiin boikottiin! Juttu kääntyi nopeasti kumppareihin ja hän osoittautui asian hyvin ymmärtäväksi ja oli törmännyt useinkin meihin kumisaapasfaneihin. Hänellä oli mm valkoset Evitat. Hänen oli silloin ihastunut punasiin kontioihin, joita ei juuri silloin ollut markkinoilla ja syntyi soppari, että minä hommaan hänelle sellaiset.

Hänen kengän numeronsa oli muuten 42, joten ei ihan pikku tyttö. Ostamani kumpparit jalassa ajoin Savon pääkaupunkiin tapaamaan kaunokaista. Hän ehdotti, että kuvaisin häntä eri kumppareissa ja eriasennoissa.

Loppuhuipentuma tapahtui niin, että istuin sängyn päädyssä selkä seinää vasten ja hän minua vastapäätä valkoiset Evitat jalassa. Niille hän oli levittänyt liukuvoidettä.

Hän piti jalkateriä yhdessä, minun kalu niiden välissä ja liikutteli jalkojaan kunnes Ja kun kerta kameran kanssa pelailin ja vaimoni saapassovitteluja kuvailin, niin kolme kuvaa sain napattua noista vieraistakin saappaista. Bilteman valkoinen kotelonsuojamassa on muuten todella paljon keltaisempi väriltään, kuin tuohenvalkoiset Kontiot!!! Ja purkissa lukee kuitenkin valkoinen!!! Siinä oli rattoisaa painaa menemään, kun piti kiinni kumisista nilkoista ja välillä nosti jalat ylös ja pisti pään kumisten varsien väliin ja antoi mennä.

Kyseessä oli Lenat, joten älkää pahastuko, mutta kun tuo tolppakanta on nyt taasen muotia, niin hän pitää niistä. Emmekä ole kuin nelikymppisiä ja senkin ikäiset aikoinaan kulkivat korkokumppareissa julkisesti, kuten mainoslehtisten kuvatkin osoittavat.

Mielellään naisella olisi Kontiot jaloissaan ja sitten kalu niiden pohjien väliin ja hierontaa. Eipä taida tuollaisia kumpparinaisia olla olemassakaan. Koukussa jo luvulla Samaa perinnettä hän jatkaa vieläkin suureksi riemukseni. Mustat Lenat ja monet muut korkokumpparit kuuluvat varustukseen vieläkin "makkarissa" ja muuallakin. Komentteja kyllä kuuluu aina välillä mutta, so what? Kontioita hän ei edes omista.

Joitain naisellisia matalampia kylläkin. Kerroit joistakin mainoslehtisista, voisitko jotenkin skannailla ja laittaa nähtäväksi niitä meille muillekin samanhenkisille esim. Nainen haluaa varsinkin tuossa tilanteessa säilyttää naisellisuutensa, aina helpompi puhua nainen leikkeihin mukaan, kunhan hän saa olla ja tuntea olevansa nainen.

Elikkä kun törmäätte naiseen joka käyttää naisellisimpia kumppareita, on teillä huomattavasti parempi mahdollisuus saada hänet sänkyleikkeihin mukaan kuin kontioissa oleva. Näin se vain menee. Näin se vain on! Istuu vaikka lattialla ja muna on naisen kumppareiden välissä ja nainen hieroo niillä mällit pihalle. Mieluusti tähän käy mustat Kontiot. Ei naisia pidä sänkyynsä päästää.

Sitäpaitsi melkein kaikilla tuntemillani naisilla on mustat Kontiot, eivätkä he häpeile käyttää niitä sään niin vaatiessa. Kokeile päästää nainen kumppareissa ei kontiot sänkyysi, voit yllättyä tosi positiivisesti. Olen odotellutkin, etteikö ilmesty minnekään näkysälle vanhoja Nokia-kuvastoja skannattuna. Onneksi niitä tuli kerättyä talteen aikoinaan. Seurusteluaikana muuten, meilläkin aloitettiin kumisaapasleikit - kotona ja luonnossa, ryyditettynä muillakin kumituotteilla.

Miten nainen tuntisi itsensä enemmän naiseksi mummokumppareissa? Kyllä nainen tuntee itsensä enemmän naiseksi nuorekkaat Kontiot tai Hait jalassa.

Vanhoissa mummokumppareissa voi tietenkin muistella nuoruuttaan, jos on yli vuotias. Oletko kenties joku kesken kasvuinen kakara joka ei ymmärrä mitä tarkoittaa K, joka mainitaan vähimäis iäksi palstan käyttäjille! Siellä oli myös mustia ja vihreitä. No,jos kyseinen liike myy mummiksia, niin johan on??? Oli pakko pistää saappaat autossa jalkaan ja käydä ne jalassa heittämässä pieni lenkki. Kävin ne jalassa yhdessä kaupassakin. Vaimokin tykkäs saappaista, kun kokeili niitä heti himaan tullessaan.

Tarkoitatko, että vaimollas ja sulla on saman kokoinen jalka? Kumpparit olivat kokoa Mulle ehkä vähän pienet, mutta vaimolle aika naftit. Mulla on kaikenlaisia kumppareita, mutta esim. Kontioissa sopiva koko on 41 mulla, niistä löytyy meilkein kaikki värit,paitsi musta, mikä on anteeksi vaan,minusta liian miehinen.

Kivoimmat jalkaan on varmaan Susannat tai Ratsut, joita taas löytyy erivärisiä. Löysin paikallisesta tavaratalosta tosi hienot valkoiset naisten Viking-saappaat, joissa oli kukkakuvioita koristeina. En tiedä mallin nimeä, mutta se muistutti hiukan Nokian aikoinaan tekemää Sagaa. Hyllyyn oli jäänyt yksi kokoa 42 oleva pari, jota myytiin kahdellakympillä.

Pakkohan se oli ostaa pois, kun jalkaankin mahtui. Eivät ole kyllä mummokumpparit. Parin päivän päästä näin kaupungilla yhdellä nuorella naisella samanlaiset jalassa. Yhdellä toisella tytöllä olen nähnyt parikin kertaa valkoiset Cityt. Niissä on minusta jo enemmän mummotyyliä, mutta hienolta nekin näyttivät nuoren opiskelijan jalassa.

Mummoja näkee harvemmin korkkareissa saati sitten korkokumppareissa. Hai-saappaissa kyllä näkyvät viihtyvän. Sopii paksummatkin pohkeet varsien sisäpuolelle.

Kyllähän tosiasia on että nainen joka on,ja haluaa näyttääkin naiselliselta valitsee mieluummin jotkut naisellisemmat kumisaappaat kuin kontiot. Puhun nimenomaan naisista en mistään tyttösistä, vaikka onhan tietenkin sirot saappaat mukaavaa katseltavaa 2-kymppiselläkin. Eihän miesten kumpparit sovi alkuunkaan esim. Jo kuviteltuna näky on lähinnä irvokas. Onneksi jotain ulkolaisia on taas saatavilla, vaikka nehän eivät ole läheskään samaa tasoa kuin aikaisemmat Nokian naistenmallit.

Tuleva kesä varmaan näyttää että kysyntää olisi myös Nokian korkokumppareille. Mallit ovat jo yli kahden vuosikymmenen takaa, mutta ovat edelleen upeita upean naisen jaloissa. Mistä noita vielä saa? Kuulemma joskus joku miespuolinenkin on uskaltautunut kehumaan ja kertonut haluavansa vaimolleen samanlaiset tiedustellen ostopaikkaa.

Kukaan ei tiettävästi ole ainakaan haukkunut vielä mummoksi. Olisko jossain kuvaa niistä? Tehtaat suoltavat sitä, mikä menee parhaiten kaupaksi. Käypäs katselemassa tavaratalojen kumppariosastoilla, mitä näkyy. Jossain Me Naiset lehdessä on ollut kuvia samanlaisista vihreistä, mutta kuva joka oli numerossa 42 sai minut sohvalta ylos ja kauppaan, siis väri on lila,turkoosi,harmaa,joku niitten sekoitus ja vähän riippuu valostakin.

Lehdessä saappaat näyttävät lilalta. Muotisuunnittelija Paola Suhoselle tuntuu ainakin kelpaavan yhdistelmä hame kumpparit ja nimenomaan mustat Kontiot.

Hänethän tunnetaan innokkaana Kontioiden puolestapuhujana. Tuollainen ilmestys sopii jonnekin navettapolulle vallan mainiosti. Tuon kuvan nähtyäni en enää ihmettele miksi suomalainen kumisaapasmallisto on mitä on, käytännöllistä ja mukavaa, ulkonäölle aivan sama.

Juuri ulkonäkösyistä Kontiot naisten jaloissa säväyttävätkin. Ei tosin hameen kanssa, vaan paremmin Kontiot pääsevät oikeuksiinsa tiukkojen farkkujen tai trikoiden kanssa. Taitaa paskanmaku sullakin olla suussa, kun noin maiskuttelet. Ihmettelen mikä noissa miehisissä rotjakkeissa on, ehkäpä se miehisyys kun olette valmis naisen heittämään käyttökelvottomana nurkkaan.

Onneksi on vielä meitä jotka ymmärtävät paremman päälle, nainen mukana leikeissä. AAH, sitä nautintoa, mutta ettehän te tumpelot voi moista käsittää, kannattaa kokeilla! Jos haluat leikkiä lannan kanssa, niin Kontiot ja kaikki muutkin kumisaappaat käyvät hommaan erinomaisesti. Meillä kaikilla on omat mieltymyksemme. Lannan kanssa leikkijätkin mahtuvat hyvin mukaan. Tuosta kun vielä taittaisi saappaiden varret kaksinkerroin niin jo olis junttilook täydellinen. Ulkonäkö on pellejen hölmöilyä. Naisissa katseeni kääntyy vain kumppareihin ja Kontioihin.

Sinäkö arvostelet ihmisiä heidän habituksensa ja pukeutumisensa perusteella? Minä katselen vain kumppareita ja Kontiot ovat kaikkein seksikkäimmät kumpparit naisten jaloissa. Käsittääkseni tuossa asustuksessa haettiin juuri tuota ns. Lahkeet oli vielä käännetty puoleen reiteen. Itselläni oli jalassa mustat susannat ja rukan punainen lyhyt sadetakki. Viehättävää mutta harvinaista herkkua. Kasvaako myös vaimollas parta?

Kyllä vaimoni on ihan oikea naisihminen ja ihana sellainen. Piti viijä joku jätekuorma kaatopaikalle. Olin tietysti sovittuna aikana kaupan luona ja aloimme tehä kuormaa autoon ja sit viemään sitä jätelaitokselle, eli entiselle kaatopaikalle. Koko kuorma noin sata paria noita "Nokian kontiosaappaita" kun kysyin kauppiaalta sain vastauksen että ne ovat täyttä paskaa eikä hän tuu koskaan myymään Bernerin jalkineita. Kyllä painu mieleen mihin joutavat Kontiot. Höpsistä pussiin ja pussin suu kiinni.

Jos mennään satuilulinjalle, niin minäkin männä vuonna olin töissä jätehuoltofirmassa. Eräs äijä tuli kysymään, voisinko polttaa rekkalastillisen mummokumppreita. Sanoin, että mikäpä siinä, polttahan sellaiset joutaa. Ainoa oikea paikka mummiksille. Kokemus tämäkin vuosien takaa! Olin kaverini kanssa kaahlailemassa nuorena poikana järven rantavesissä. Kummallakin meillä oli jaloissa Kontio-kumisaappaat.

Minun Kontioni olivat vieläpä melko uudetkin ja väljät koska jalassa ei ollut kuin ohuet sukat. Siinä ranta vedessä kaahlaillessa tuli mieleen että entäpä jos tekisin reiän toiseen saappaaseeni niin saisin kyllä sitten uudet kumisaappaat tilalle kaupasta.

Kuten sitten sainkin ostaa sen päivän jälkeen uudet kiiltävät Kontio-kumisaappaat ja voi sitäkin riemua kun uudet kumpparit sitten kiilsivät ja tuoksuivat ihanalle. No siihen kaahlailu juttuun vielä. Tein linkkarilla reiän toiseen kumisaappaaseen aika alas lähelle kärkeä sivuun.

Niinpä kun vettä meni saappaaseen reiästä pikku hiljaa ja sukka kastui sain silloin ensimmäisen orkkuni kumisaappaiden kanssa, olin ehkä vuotias silloin. Mitä niille vuotaville Kontioille sitten tapahtui, kun sait uudet?

Niitä uusia kumisaappaitani opin pitämään huolella niihin ei tullut koskaan reikiä. Pidin uudet kiiltävät Kontio-kumisaappaani vain "suntiskäytössä"! Noh, ei ne entisetkään Kontioni lentäneet pitkiin aikoihin roskiin, olivathan nekin melko uudet se vain että toisessa saappaassa oli se reikä.

En kuitenkaan paikannut sitä kumisaapasta, vaan jos tuntui joskus siltä että halusi leikkiä "vesileikkejä" siten että sukka kastui, laitoin ne kumisaappaat jalkaan ja tuntui kivalta kaataa siitä reikä saappaasta vettä pois!

Muistaakseni pidin niitäkin saappaita muutaman vuoden! Sen jälkeen olen pitänyt kyllä hyvää huolta kumisaappaistani että reikiä ei ole tullut ja ihana uuden kumin kiiltokin on säilynyt! Mieleenpainuvin kummpparitarina pitkästä aikaa löytyi seksinovelleista. Tällaista kun löytyisi lisää: Kaikki oikeestaan alkoi, viime kesänä eräänä sunnuntai iltapäivänä, kun oltiin lepäämässä Jessen mun poikakaverin kanssa bailu illasta meidän porukoiden luona.

Mä hain pelastus siiderin sisältä ja palasin takaisin pihakeinuun. Mira mun isosysteri oli tullut hakemaan mansikoita kahden tenavansa kanssa, sillä oli sellaset mustat kääntövarsi kontiot jalassa.

Sellaisia oli ollu, kaikilla sen kavereillakin joskus kaheksakyt luvulla. Silloin se oli ollu jotain viistoista vuotias ja kaikilla piti olla sellaset siihen aikaan. Mira oli siellä mansikkamaalla bikineissä ja sen muodot pysy niissä sisällä juuri ja juuri, kun se lasten saannin myötä on pyöristyny joka paikasta.

Jesse tapitti sitä silmät suurena enkä mä silloin vielä ymärtäny mix? Edes alkavat formula ajot ei tuntunut kiinnostavan sitä!

Mira sai mansikkansa poimittua ja porukatkin lähti johonkin sunnuntai kylään. Mullakin alkoi tehdä mieli mansikoita ja tietty Mira ei ollut jättänyt ainuttakaan keittiön kulhoon joten mun oli mentävä itse keräämään. Mä sanoin jotain Jesselle joka seurasi olohuoneessa formuloita ja vedin omat mustat kontio kumisaappaat eteisessä jalkaan. Keräsin kulhon täyteen mansikoita puutarhassa ja palasin sitte takas sisälle.

Lämmittelykierros formuloissa oli just alkanu kun mä laskin kulhon olohuoneen pöydälle. Jesse katso mua ja sitte se veti mut kädestä lähelleen. Se riisu jo mun farkkushortseja ja pikkareita ennen kun edes tajusin mitä sillä oli mielessä!! Pikkaritkin taisi hiukka revetä samalla kun niitä riisuttiin kiireessä.

Jesse löysi kumin farkkujensa taskusta avasi niiden vetoketjun ja sujautti sen paikoilleen. Mä hypin sen kalun päällä t-paita päällä ja kontiot jalassa samalla kun formulat starttas ja se oli jotenkin mieletöntä menoa.

Nahkasohva piti kauheeta ääntä meidän alla se nirisi ja narisi niin että varmaan lähi kortteliinkin kuului. Silloin ei edes mieleen tullut että joku olis voinu tulla ja yllättää meidät. Mä ratsastin Jessellä niin kauan että tuntu jo et polvet pettää. Oli kauheen kuuma ja kostee kun ulkona taas kerran satoi ja sit lopulta..

En vielä silloinkaan ymmärtäny mikä sai Jessen sillai niinku äkkiä kiihottumaan. Enkä ajatellu juttua tarkemmin. Sit oltiin syksynpänä mun synttäreiden aikoihin elokuun lopussa meidän porukoiden mökillä. Mira oli ostanu mulle äidin kanssa kimppaan punaiset kontio kumisaappaat kun koko kesän oli tullut vettä ja ne kuulemma oli iloisen näköiset! Eikä ne kuulemma olleet muuta keksineet! Mä kyllä olisin keksiny, vaikka miljoona muuta synttäri lahjaa itselleni.

Ne oli tosi punaiset ja numeroo 40! Joo oon hiukan isojalka, pärjään suolla. Mira otti ne tietty isosiskon oikeudella heti käyttöön ja mennä viipotti ne jalassa pitkin pihaa tenaviensa perässä. Mä huomasin kuinka Jessen puitten pilkkomisesta ei tullut mitään ja saunan lämmitys kesti.

Se vain katseli silmät tapilla Miran menoa liian tiukoissa farkuissa ja saappaissa. Mun pinna alkoi mennä ja kivahtelin ärrinä kommentteja kaikille!! Saunan jälkeen kuitenkin punaihoisena ja puhtaana lepyin kun Jesse ehdotti kaupungille lähtöä tai jotakin muuta juttuu mitä mä haluisin tehdä. Me ei sitte kuitenkaan lähdetty mihinkään vaan jäätiin juomaan valkkaria muitten kanssa ja mentiin nukkumaan vierasmökkiin.

Jesse alkoi intona seksittää ja se loppui aika lyhyeen. Mä kysyin mitä mieltä se oli Mirasta? Se meni ihan vaikeeks ja jähmetty! Se yritti kuittaaa sen jollain tyhmällä jutulla! Mä kutitin sitä ja pyörittelin sormella ympyröitä vatsan päällä.

Kysyin siltä ihan suoraan, mitä se olis tykänny jos Mira olis vaikka päivällä tullut siihen pilkkomispölkyn päälle vatsalleen ja riisunu vähän farkkujaan? Se nikotteli vaan mut mä kokeilin vähän alempaa ja tunsin kuinka se jäykkeni uudestaan.. Kerrankin isosysteristä oli jotain tosi hyötyy, vaikka toisaalta olin mustis! Me päästiin loppuun ja taas kysyin olisko se tykänny jos ne olis ollu vaikka veneessä, laiturilla, keittiössä Kolmannen kerran jälkeen se paljasti että se johtui niistä kumisaappaista!!

Mä en kyllä vieläkään uskonu ihan kokonaan ja oli sen verran raskas yö ettei seuraavana päivänä sitä oikein tullu muisteltua! Joulua ennen pikkujoulu aikaan Jesse kerran humalassa sai ahdettua ne mun punaiset kontiot omiin jalkoihinsa. Se tuli mun yläpuolelle Se laukes heti ja räjähti mun rinnoille!! Silloin tosissaan uskoin et se todella kiihottu niistä saappaista!!!!

Se, että lukee hyvän kumppareihin liittyvän tarinan on käsittääkseni kumppareihin liittyvä kokemus eli kumpparikokemus. Eihän lukemasi kirjan tai näkemäsi elokuvankaan tarvitse olla sinun oma kokemuksesi ja se voi siltikin olla vaikuttava tai mukava kokemus. Voisihan tänne silloin rustat mitä mieleen tulee. Omakohtainenhan se on, jos näkee, lukee, haistaa, maistaa jne.

Taidat olla se sama tyhjänjankkaaja, joka jankkaa mitä tyhmimmistä asioista, kuten valkoisten kontioiden väristä tai muista itsestään selvistä asioista. Järkeä saa edelleen käyttää ja on suotavaakin! Kumpparit olivat mustat Kontiot ja koko oli Sen kokemuksen muistan aina. Riittää kun kuulee yhden kumpparirunkkaajan jutun, silloin on kuullut ne kaikki, ovat sen verran toinen toistaan toistavia, juttu aina sama paikka vain vaihtelee.

Pysytään siis niissä oikeissa kumpparileikeissä edelleen, joissa nainenkin kuuluu kuvaan mukaan. Niitä naisjuttuja ei juuri kukaan kerro. Naisten kumpparit ovat pääosassa ja ainakin meikäläinen lukee kumppareista kertovia juttuja vesi kielellä, olkoonkin ne liiskauksista runkkuihin. Auttaisi paljon jos lukee mitä avauksessa lukee, ja vielä ymmärtää sen. Tänne ei noita runkku ja liiskausjuttuja. Tässä keskustelussa on nainen mukana. Jokaisessa liiskausjutussa on puhuttu naisten kumppareillaan tekemistä liiskauksista.

Naisten kumppareilla myös runkataan. Siis nainen on mukana joka kerta. Ihan muilla palstoilla puhutaan näistä naisten kanssa touhuilemisista. Liiskauksille näyttää olevan omakin osasto ja polkemisille samoin. Pysytään siis aloituksen aiheessa. Tietysti voi käyttää sivulla 6 olevaa aloitustakin.. Eli huomioikaamme muutkin lukijat, kaikki kuitenkin osaavat oman aihepiirinsä löytää. Liiskajuttuja lukee kuitenkin aika paljon ihmisiä, sen osoittaa jo sivun 5 kävijämäärä, ja se määrä on kumpparijutuista poissa.

Mielestäni ei ole viisasta sirotella kumpparikertomuksia monelle eri sivulle. Toista oli muutama vuosi sitten. Silloin mahduimme kaikki vielä samalle keskustelupalstalle. Meitä on moneen junaan ja onhan noilla liiskaus ym. Aina pitää olla laatu ennen määrää kriteerinä, ei se määrä vaan laatu on yhtä kuin tyytyväinen lukija.

Kyllä kaikki jutut yhä edelleenkin mahtuu mukaan. Pois turha saivartelu ja hiusten halkominen. Pääasia kuitenkin näissä jutuissa on kumpparit. Kumppareihin voi aina kuvitella mieleisensä naisen, kun niillä runkkaa. Vaikkapa Angelina Jolien, joka näyttää kuvista päätellen liikkuvan punaisissa Hunterseissa. Minustakin kaikki kumppareihin liittyvät jutut sopivat yhdelle ja samalle keskustekupalstalle. BB-palstalla suurinpiirtein minuutin välein aloitetaan uusi keskustelu ja vastauksia on Mitä siitä semmoisesta tulee?

Meitä on niin monenlaisia kumppareista kiinnostuneita ihmisiä, että annetaan kaikkien kukkien kukkia. Kunnioitta toisia, kaikki kun eivät ole samasta puusta veistetty, eli otetaan huomioon myös ne jotka eivät ole noista yökötyksistä kiinnostuneet.

Kuitenkin ne jotka niitä haluavat lukea löytävät ne omasta osastaan, eikä ole vaikeaa muutenkaan käydä lukemassa eri palstalta eri aiheita.

Vai tuottaako se sinulle ylipääsemättömiä ongelmia? Parhaiten keskustelua saa aikaiseksi, kun on kahta tai useampaa näkemystä asiasta. Jos kaikki on kaikesta samaa mieltä ja vain nyökyttelevät, keskustelu hiipuu olemattomiin. Eri mielipiteet ovat keskustelun suola. Monelle se voi olla, kun nainen polkaisee kumpparillaan tupakan tai ötökän. Se voi olla meille kumppariliiskausfaneille hyvin viehättävää ja jää mieleen. Luehan tarkemmin tehtävän anto. Kuka hullu lukisi miesten kumpparikokemuksia.

Jos on nähnyt naisen kumppareissaan tallovan jotakin, se on viehättävä ja mieleen painuva kokemus. Silja Sillanpään polkemassa vehjettä veltoksi punaisilla Kontion kumppareillaan.

3 thoughts on “Seksi saappaat seksi kontaktit”

  1. seksi saappaat seksi kontaktit says:

    -

  2. seksi saappaat seksi kontaktit says:

    -

  3. seksi saappaat seksi kontaktit says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *