Menu

Annatypy poika panee äitiään

annatypy poika panee äitiään

En ollut uskoa todeksi mitä kirjoitit, raiskaa omaa äitiään toistmiseen ja äiti "antaa sen tapahtua" eikä halua pojalleen mitään pahaa. Tässä eivät hellät äidilliset tunteet auta poikaasi. Nän on jo aikapäiviä sitten sen ulkopuolella. Äiti joka luulee tekevänsä pojalleen palveluksen? Luuletko että se mitä poika eniten tarvitsee, on ruoka, raha ja naiminen? Olet antanut hänelle kiviä leivän sijaan, käärmeen kalan sijaan! Olette molemmat ulkopuolisen avun tarpeessa. Itse et ole avuksi pojalle näillä keinoin.

Perheväkivalta on tässä tapauksessa molemminpuolista. Päättelen, että äitikin on niin sairas, ettei tajua missä mennään. Hän vaan haluaa pojan parasta Kuka voinee auttaa, vai voiko kukaan? Aikuisia ihmisiä ovat, äiti ja poika. Mä olen aivan järkyttynyt ja lähes shokissa kun joutuu tommosta lukemaan! Ymmärrätkö sä ollenkaan miten sairas SÄ olet jos panet omaa poikaas!!! Sä olet pahemman luokan pedofiili!!! Sun poikas ei parane ja lopeta viinan käyttöä ainakaan niin kauan kun annat sen itseäs naida!

Ehkä juo et unohtais millaista elämänsä on Järkyttynyt ja shokissa myös Jotenkin tuli tosi pahoinvoiva olo ja sellanen shokki. Kyllä voi olla sairaita ihmisiä olemassa. Mutta ehdottomasti sinun täytyy saada se loppumaan. Olette molemmat ihan vinokalloja, jos annat sen jatkua! Tuntuu todella kummalliselta, että pystyt ilmaisemaan itseäsi kirjakielellä, mutta annat sukurutsan jatkua! Mene turvakotiin, pyydä apua. He ohjaavat myös poikasi hoitoon!

Poikasi ei parannut, ellei tämä meno lopu. Varmasti häntä itseäänkin ilettää äitinsä paneminen, sen täytyy loppua! Poika ottaa sieltä mistä vähimmällä vaivalla saa - niin ruoan, rahan kuin seksinkin - tässä tapauksessa omalta äidiltään Eihän kukaan nykyajan nuori nainen rupea parisuhteessaan katselemaan tuollaista jatkuvasti takatuupparissa olevaa miehenpuolta, mutta äiti hoitaa poikansa?

En tiedä mikä teitä vastaajia vaivaa. Minulla oli loppujen lopuksi yksinkertainen kysymys ja halusin siihen yksinkertaisen vastauksen. Poikani on luistunut elämässään alamäkeen ja halusin saada tälle kierteelle lopun, mutta en halunnut pojalle ongelmia poliisien taholta yms. Ymmärrän että teillä ei välttämättä ole siihen vastausta, kun ei ole minullakaan jos olisi en olisi kysellyt , mutta siinä tilanteessa olisitte mieluummin jättäneet vastaamatta, kuin vastanneet epäasiallisesti ja mitä ihmeellisempiä syytöksiä esittäen.

Minä en ole tahallani tähän tilanteeseen ajautunut! Se että poikani käyttää minua hyväkseen myös seksuaalisesti, ei tarkoita että minä harrastaisin hänen kanssaan seksiä.

Onko kaikki raiskatut ja hyväksi käytetyt seksisuhteessa hyväksikäyttäjäänsä? Kyse on väkivallasta, jolle toinen ei voi mitään. Se miksi minä en voi on että poliisien kanssa en halua pojalle ongelmia ja kuitenkin haluan varmistaa että poika jossakin saa syödä.

Se mitä olen tehnyt on että en esimerkiksi enää pidä kotona paljoa rahaa, joten poika ei sitä paljoa minulta saa. Mutta noihin muihin ongelmiin en ole keksinyt ratkaisua. Jos ei voi keskittyä olennaiseen, niin on syytä jättää vastaamatta. Et ole ainoa poikansa insesti uhri tässä maailmassa. Olen kotoisin pohjoisesta ja muista kylää kouhuttaneen tapauksen kun olin nuori. Aikuinen poika oli käynyt vanhusten rivitalossa vanhaa sairasta äitiään raiskaamassa ja varastamassa rahaa ties kuinka kauan.

Äiti raukan häpeä oli ollut niin suuri, etää ei ollut uskaltanut kenellekkään puhua. Jostain syystä kotisairaanhoito sai selville ja teki rikosilmoitusen. Todistukseksi toimetettiin jopa äidin alushousut joista saatiin todistusaineista. Tämä oli järkyttävä ja surullinen tapaus. En tiedä mitä muuta on myöhemmin kyseiselle äitinsä raiskaajalle tapahtunut, mutta silloin hän joutui vankilaan. Äitinsä raiskaaminen on rikos ja siitä pitää joutua vastuuseen. Sinä olet uhri, älä syyttele itseäsi.

Mene rohkeasti kertomaan asiasta sosiaaliviranomaisille, näin ei saa jatkua enää. Tilaa nyt heti itsellesi aika mielenterveystoimistoon, sinä tarvitset kaiken mahdollisen henkisen tuen ja avun.

Mielenterveystoimistossa ovat ammatti-ihmisiä ja heillä on kokemusta myös tällaisista tapauksista. He osaavat auttaa sinua asiallisesti. Luulet ilmeisesti edelleen, että poliisi on se pahin asia mitä pojallesi voi tapahtua. Mielestäni sinä olet paljon poliiseja pahempi, kun jatkat näin ja annat hänen jatkaa. Et mitenkään auta häntä tällä tavoin. Ja tuo että pojan pitää saada syödä!

Kuolevatko muut nälkään jos eivät heidän äitinsä tee kuten sinä? Ehkä hänestä tulisi vastuullinen ja ikuinen, jos joutuisi vastaamaan teoistaan. Sinä ilmeisesti tiedät että poikaasi ei saa mitenkään pakkohoitoon. Ja kuten joku muukin kirjoittaja sanoi, onko poliisin tulo poikasi elämään kaikkein pahin asia??

Jos mielestäsi on, et anteeksi vaan täysillä kävele itsekkään mitäs se sitten on kun tilanne jatkuu ennallaan hamaan hautaan asti tai siihen asti kun poikasi törttöilee jotain kunnolla, eikä olekkaan "ymmärtävää äitiä" lähellä.

Kirjoituksistasi päätellen olet aivan fiksu ihminen, etkö ole pysähtynyt ajattelemaan, että tekemällä rikosilmoituksen pojastasi, saisit hänet väkisin "hoitoon", sillä tuskinpa hän tavalliseen vankilaan joutuisi, ja jos joutuisikin siellä olisi aikaa miettiä elämää. Kyllähän sielläkin tietysti pään saa sekaisin jos haluaa, mutta parempi paikka olisi kuitenkin kuin vapaana olo. Ja tuollaisella "paapomisella" sinä mahdollistat itse kaiken pojallesi. Rakkaus on mielestäni myös tekoja joita lapsi tässä tapauksessa kylläkin aikuinen mies ei välttämättä ymmärrä.

Eli jos et itse ota yhteyttä mihinkään viranomaisiin ja vain selittelet että et halua pojallesi pahaa, niin se on mielestäni p.. Autat poikaasi parhaiten pistämällä hänelle tiukat rajat. Mitä nopeammin, sen parempi.

Se on rakkautta, eikä ylenmääräinen aikuisen pojan hyysääminen. Yksin et varmaan tässä tapauksessa pysty pojalle niitä rajoja enää laittamaan, koska tilanne on liian pitkällä ja poika liian hunningolla.

Tarvitsette molemmat ammattiapua ja mahdollisuuden irtautua liian tiiviiksi ja epänormaaliksi käyneestä suhteesta. Voisitko esimerkiksi muuttaa jonnekin kauas tai lähteä pitkälle matkalle tai sukuloimaan joksikin aikaa, jotta hänen olisi pakko tulla toimeen omillaan? Vai tulisiko hän perässä? Varmaan on joku viranomaistaho tai järjestö paikkakunnallasi, josta poikasi voi hakea apua, jos ihan oikeasti ei pärjäisi. Voisit jättää hänelle vaikka sellaisen paikan yhteystiedot. Jos sinulla on miesystävä, vietä yhä enemmän aikaa hänen tai jonkun muun ystävän tai sukulaisen kanssa.

Joka tapauksessa voisit pikkuhiljaa vetää poikaasi yhä enemmän etäisyyttä, niin että hänkin huomaa, että sinulla on oma elämäsi ja hänellä omansa. Tiedän, että itse tein exälleni palveluksen, kun pistin hänen ryyppäämiselleen ja riippuvuudelleen minusta stopin jättämällä hänet. Jäin ystävänä jossain määrin tukemaan etäämmältä, mutta en muuta tiedän, että usein sekään ei onnistu, vaan on pakko irtautua kokonaan. Muuten mies olisi varmaan juonut työpaikkansa, terveytensä ja tulevaisuutensa.

Ikävä kyllä liian ymmärtäväinen ja hyysäävä lähimmäinen mahdollistaa usein ryyppäämisen ja riippuvuuden jatkumisen.

Määrätietoisesti työnsin hänet kauemmaksi itsestäni. Sanoin, etten aio jäädä katselemaan sitä, että hän juo elämänsä pilalle, koska hän on minulle tärkeä ihminen. Olin valmis olemaan etäämmältä tukena, jos hän hakisi apua juomiseensa ja etsisi elämäänsä uutta sisältöä, muutoin en. Etääntyminen oli molemminpuolin kivuliasta, mutta hän lopetti kuin lopettikin lopulta juomisen.

Poikasi on vielä melko nuori. Hänellä on mahdollisuus päästä jaloilleen ja hänen terveytensä ja mielenterveytensä ehkä toipuu, jos asiaan puututaan ajoissa.

Poikasi tarvitsee jonkun tukihenkilön, joka ei kuulu hänen ilmeisesti yhtä rappiolla olevaan kaveripiiriinsä, jonkun ulkopuolisen. Sinä se et voi olla, olet liian lähellä ja auttamisen sijasta olet todellisuudessa hyväksikäytettävä, joka mahdollistaa poikasi vajoamisen yhä alemmas. Jos poikasi ryöstää ja raiskaa sinua, on vain ajan kysymys, koska hän tekee sen tai jotain vielä pahempaa jollekin toiselle. Aina et pysty häntä kuitenkaan pelastamaan, vaan hänen on otettava vastuu omista teoistaan.

Miten hän tulee kohtelemaan tulevaa naisystäväänsä tai vaimoaan, tai mahdollisia lapsiaan, jos ei kunnioita pätkän vertaa edes äitiään? Tosin tällä menolla kukaan ei tule häntä huolimaan, ja jokainen nainen jättää hänet ennenpitkää. Et voi lopun ikääsi pitää huolta pojastasi, hänen on opittava pitämään huolta itsestään ja luomaan terveitä ihmissuhteita. Toivottavasti löydät apua itsellesi ja pojallesi. Niin kuin joku ehdotti, voit aina jättää apua hakiessasi sen raiskausasian kertomatta.

Et ole ainoa, jolta oma lapsi vie rahaa ja pahoinpitelee. Minulla ei ole miesystävää. Minulla oli, mutta minun oli pakko katkaista suhde silloin kun poikani syöksy kierre oikein alkoi. Ei tällaisessa tilanteessa voi olla suhteessa. Ei ole oikein sitä toistakaan kohtaan.

Ei varmaan ymmärtäisi tilannetta ja pitkään en jaksaisi sitä peitelläkkään. Jos lähtisin muualle, niin ei poika perässä tulisi.

Eihän hän tietäisi edes missä olisin. Mutta en voi lähteä, kun silloin poika ainoastaan joisi joisi ja joisi eikä pitäisi itsestään enää ollenkaan huolta. Ei menisi kauaa, kun elimistö tekisi stopin. Täällä on kritisoitu sitä, että kannan liiaksi huolta pojan syömisestä.

Niin se vaan kuitenkin on että jos ei ollenkaan syö ihan kirjaimellisesti ei ollenkaan syö , niin se jatkuva juominen on paljon haitallisempaa elimistölle. Onko sinulla tai kenelläkään muulla tietoa, voisinko saada pojan jollakin tapaa holhoukseen? En itse halua holhoojaksi, mutta vaikka kaupungin virkaholhoojalle. Ja voisiko sitä kautta saada pojan katkaisuhoitoon ja ehkä mielenterveyshoitoon vaikka pakolla? Ainakin rahat voitaisiin paremmin suunnata ruokaan kuin viinaan.

Olet seonnut tuosta tilanteestasi ja olet kääntänyt asian väärinpäin päässäsi. Poikasi on rikollinen, ei uhri. Poikasi ei tarvitse hoitoa, hyysäystä eikä holhousta. Sinä olet uhri, sinä tarvitset apua, hoitoa, hyysäystä ja holhouksen.

Oletko poikasi kanssa keskustellut asiasta, siis haluaako itse hoitoon? Päihdeklinkikalta ohjataan hoitoon, mutta poikasi täytyy itse haluta sitä. Veljeni on ollut hoidossa juomisen ja muiden päihteiden takia.

Paikkoja löytyy eri puolilta Suomea. Olen kyllä sitä mieltä, että sinä osaltasi mahdollistat poikasi elämän. Tiedän paljon veljeni kavereita, jotka eivät voi mennä kotiinsa syömään ja viemään rahoja, ja silti ovat ruokansa löytäneet. Ensimmäisessä kirjoituksessasi sanoit ettet ole aina ollut riittävän hyvä äiti tai jotain sellasta.

Oletko miettinyt, että nykyinen käytöksesi johtuu syyllisyydestä, että yrität nyt hyvittää jotain menneitä pojallesi. Rakas ystävä, se on totta ettet hyysäämisellä poikaasi auta. Äitini hyysäsi veljeäni myös liikaa, kun lopetti sen, veljeni oli pakko yrittää myös itse. Nyt on elämä paremmin, ottaa joskus kaljaa, mutta ei muuta.

On fiksu tyttöystävä, kunnollinen, töissä käyvä. Että mieti näitä asioita. Ja voithan aina soittaa paikkakuntasi päihdeklinikkaan ja tiedustella sieltä mitä asiassa voisi tehdä, ja puhu poikasi kanssa. Miksi et aseta poikaasi seinää vasten ja sano ettet jaksa enää, että joko hakee apua itselleen tai sinä katkaiset välit. Tässä asiassa sinun täytyy olla kovana. Usko minua, olen tällaista tilannetta seurannut niin läheltä. Voimia sinulle, ja mieti näitä asioita mitä sinulle sanoin!

Ennemmin ampusin kuulan kallooni kuin antaisin lasteni nussia minua! Pikkusen menee niin sairaaks nää jutut täällä että ei oo tosikaan. Jos tuo nyt on totta niin yhtä sairas olet itsekin kun et ymmärrä tilanteen vakavuutta. Tuollaiset sairaat ihmiset kuin poikasi on pitäisi sulkea loppuiäkseen pakkolaitokseen. Ei tuosta ole normaaliin eläämään.

Jos sinä et anna seksiä se kulkee kadulla raiskaamassa viattomia ihmisiä. Kaikesta paattaen poika panee aitiaan - ja vie rahat ja ruoat. Ei saa muualta seksia, kun on alkoholisti ja huonossa kunnossa. Mutta aidilta saa, voi tata maailmaa Aiti ei missaan tapauksessa halua poikansa joutuvan tekemisiin poliisin kanssa, vaikka poika rikkoo rikoslakia sukurutsalla jatkuvasti. Hullu on tama maailma!

Niin, jotain on nyt tapahtunut Poika tuli Jouluaattona syömään jouluruokia, niin kuin on ollut aina tapana. Oli tavallistakin enemmän sekaisin. Kaikki meni hyvin siihen asti kun oli lähdössä.

Silloin alkoi taas ottamaan väkisin. Minä olin kuitenkin ajatellut uskaltaa ottaa itseäni niskasta kiinni ja läimäytin poikaa poskelle oikein kunnolla. Suutuin ja annoin tulla kaiken poikani aiheuttaman pahan olon kerralla ulos ja käskin pojan ryhdistäytyä.

Se alkoi itkemään ja meni ihan paniikkiin. Annoin kouraan lapun johon olin kirjoittanut, että takaisin ei ole tulemista ennen kuin on hankkinut itselleen apua sekä ryyppäämiseen että mielenterveyteen.

Laitoin siihen paikallisen A-klinikan puhelinnumeron ja osoitteen ja myös sosiaalitoimiston ja mielenterveystoimiston tiedot. Laitoin että näistä kannattaa aloittaa. Sanoin, että en ala enää aikuista miestä elättämään joka vielä käyttäytyy kuin sika. Nyt on käynyt pari kertaa koputtelemassa oville, mutta en ole avannut, en muka ole ollut kotona. Jätti lapun että on ollut yhteydessä niihin paikkoihin, jotka annoin ja on heti vuoden vaihteen jälkeen lähdössä alkoholisti-hoitolaan kuukaudeksi.

Pyysi vielä anteeksi ja laittoi että toivoo, että voitaisiin jutella kun tulee sieltä. Jännityksellä jään odottamaan mitä tapahtuu. Hoh, toivottavasti tämä ei ollut virhe ja kostaudu myöhemmin.

Nyt vain pää kylmänä,älä vain päästä häntä enää kotiisi, ennekuin on todellista näyttöä siitä, että on ryhdistäytynyt. Eikä varmasti ollut virhe se miten toimit!!!! Vaan suuri palvelus sekä itsellesi että pojallesi, pallohan on nyt pojallasi, toivotaan että hän tekee elämälleen jotain, ja tajuaa myös miten on sinua kohdellut.

Toivottavasti löydät elämääsi jotain mielekästä sisältöä, ja pystyt pitämään itsekunnioituksesi täst edeskin. Oletko ajatellut mennä juttelemaan asioista jonkun ammattihenkilön kanssa? En aio poikaa kotiini päästääkkään pitkään aikaan. En mene sinne hoitokotiin tapaamaan, mutta kun tavataan niin se on varmastikin muualla kuin kotonani. Lähden tammikuussa pienelle matkalle. Saan itsekin vähän etäisyyttä tähän kaikkeen. En minä tiedä kenelle menisin juttelemaan tästä. Asia on nolo, ei tee mieli kenenkään kanssa siitä kasvotusten jutella.

Aion nyt keskittyä vaan työn tekoon oikein kunnolla ja miettiä poikaani mahdollisimman vähän helpommin sanottu kuin tehty. Kun olet sen tehnyt, niin olo on varmasti parempi!! Íhan vaan senkin takia, että olet saanut purettua taakkaasi jollekin kasvotusten.

Ehdottomasti suosittelen, vaikka se tuntuisikin vaikealta. Úsein ammatti-ihmiset ovat tottuneet kaikenlaiseen, joten ei kannata ujostella. Tuntuu nyt vain siltä, että tarvitsisit ulkopuolista tukea muualtakin kuin netistä.

Netistäkin voi toki apua saada, käy esim. Voi miten tuli aivan hyvä olo kertomuksestasi. Tottakai olet vielä surullinen, mutta teit aivan oikein ja vastuullisesti.

Onnekas poika ja hänen kuuma äiti-puoli. Kiimainen poika ja hänen kuuma äiti-puoli. Kuuma äiti imee kylvyssä kyrpää. Kuuma äiti nainen saa useita orgasmeja. Kuuma äiti nielee palon spermat. Blondi äiti haluaa cain rajun seksiä.

Seksikäs äiti Madisin Lee ja hänen pojan ystävä. Amatööri äiti ratsastaa kuin teini tyttö. Isotissinen äiti ja hänen pojan ystävä. Isotissinen äiti tyydyttää itseään kotona.

Kiimainen, humalassa äiti ja nuoret miehet. Isotissinen äiti rakastaa neekerin munaa. Kiimassa äiti masturboi aamulla. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista.

Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi.

Annatypy poika panee äitiään -

Olen minä miettinyt tuota sosiaalitoimistoa, mutta en minä sinne voi mennä asiasta puhumaan. Kuuma äiti ja hänen pojan ystävä. En minä tiedä kenelle menisin juttelemaan tästä.

Annatypy poika panee äitiään -

Etsi nyt alkuun alueesi turvakodin osite, löytyy vaikka netistä tai puh. Minun tehtäväni on pyörittää taloutta yksin ja hankkia hänelle kaikki, mitä annatypy poika panee äitiään haluaa. Heita tottakai sitoo vaitiolovelvollisuus. Miksi sinun pitää "säästää" poikaasi. Kirjoituksistasi päätellen olet aivan fiksu ihminen, etkö ole pysähtynyt ajattelemaan, että tekemällä rikosilmoituksen pojastasi, saisit hänet väkisin "hoitoon", sillä tuskinpa hän tavalliseen vankilaan joutuisi, ja jos joutuisikin siellä olisi aikaa miettiä elämää. Ei varmaan ymmärtäisi tilannetta ja pitkään en jaksaisi sitä peitelläkkään. Kun se tulee kotiin se panee, syö jääkaapista ruuat, ottaa multa lompakosta rahaa, käy ehkä suihkussa, panee taas ja sitten lähtee. Tästä et selviydy yksin. Nuori mies ja hänen äiti-puoli. Kuuma kotiäiti ja hänen isokullinen naapuri. Se alkoi itkemään ja meni ihan paniikkiin. Mutta, jos poikasi itse ei halua halua hakeutua hoitoon, ei sinulla ole siihen mitään sanomista. annatypy poika panee äitiään

1 thoughts on “Annatypy poika panee äitiään”

  1. annatypy poika panee äitiään says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *