Menu

Op riihimäki thai hieronta kokemuksia

op riihimäki thai hieronta kokemuksia

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Kanta-Häme Riihimäki thai hieronta thai hieronta hieronnan tarpeessa 8. Iskelmä festarit Paikalla olleet, kertokaahan vähän tunnelmia miten festari ilta meni. Festariporukkaa hukassa Sisäänkäynnin lähettyvillä juteltiin parin nuoren miehen kanssa ja miehet on nyt hukassa kun ei tajuttu nimiä edes kysyä.. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Eikö siinä rity talolla oo yks thai hieronta??

Vastaa alkuperäiseen viestiin thai hieronta Onko Riihimäellä thai hierontaa ja jos on niin missä? Ei varmaankaan kaikista mutta monesta. Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen. Käsihoito varmaan, tuskin naivat sentään. Jehnny Tightlips , En kyllä ymmärrä miksi joku ei hyväksy että se puoliso käy hierojalla mikä on vastakkaista sukupuolta.

Kävin joskus mieshierojalla olin sinkku kyllä silloin ja oli vieläpä komea nuorimies mikä hieroi. Mutta ei siinä tilanteessa ollut mitään sellaista mistä kenenkään pitäisi olla mustis. En minä siellä tissit paljaana kulkenut, tai toki siinä pöydällä olin ilman liivejä, mutta se hieroja odotti verhon takana sen aikaa, että riisuin ja asetuin siihen.

Paljon epämukavampaa oli kerran miesgynellä käydä alkuraskaudessa. Tosin en saanut valita silloin kuka tulee hierojaksi, mutta mieluummin ehkä mieshieroja, kun ne käyttää vähän enempi voimaa.

Ja ei kyllä haittais jos nykyinen mies kävisi naishierojalla. Mutta joku thaihieronta kyllä haittaisi, juurikin sen takia kun sieltä monesti saa vähän muutakin hierontaa.

Ja epäilyttäisi, miksi sille miehelle ei kelpaa tavallinen hieroja. Niistä saa halutessaan yleensä myös ns. Mutta jos haluaa niin saa kyllä ihan pelkän hieronnankin. Tietty paikat ovat aika stereotyyppisesti ajateltu "ilotaloiksi" mutta kyllä moni käy ihan hierottavana.

Ja onhan se mukavan tuntuista kun nuori nätti eksoottinen nainen hieroo vaikkei mitään seksuaalista tapahtuiskaan. No kyllähän nuo thaikkuhierojat tiedetään. Kysymys lienee ilmiöstä, joka tuskin on kovinkaan yksinkertaisesti selitettävä. Hintakin usein lienee pikemminkin satasen kuin kahdenkympin nurkilla. Tai Entäpä vammaiset naiset? Tai jos nainen ei muuten saa? Kukaan ei ole yhtään huollissaan tästä ryhmästä: Miehillekö se on elämän ja kuoleman kysymys, että sitä saa, vaikka rahalla?

Eivätkö varatut miehet muuten yhtään huolestu, kun nämä hieromot ovat useinkin keskeisillä paikoilla? Hyvin näkee vaikkapa naapuriliikkeistä tai -taloista, että kukas sinne nyt rynnikään, ei kai vaan naapurin Masa tai Pena nimet keksittyjä. Hyvä liikeidea joillekkin Hyvä liikeidea joillekkin,että ei kun pystyyn vaan yritys naisia varten!

Ja sitäpaitsi telkasta tuli joku aika sitten ohjelma,taisi olla joku silminnäkijä. Missä käsiteltiin täälä netissä olevia ns. Että kyllä naisillekkin näitä maksullisia palveluja löytyy! Siinä ohjelmassa vielä joku nainen aivan pokerina kertoi säännöllisesti tapaavansa 4 eri miestä,ketkä kaikki olivat parisuhteessa!

Niinkuin kyseinen nainen itsekkin. Eikä kuulemma ollut lopettamassa toimintaansa! Eli eihän siinä ollut kuin 5 eri suhdetta vaarassa. Ei ole jonkun "intiimialueen Ei ole jonkun "intiimialueen käsittelystä" muille mitään haittaa. Joten miksi ei saa hieroa senkin kohdan jos siltä tuntuu ja kummallekin osapuolelle sopii. Tärkeämpiäkin ongelmia todella riittää, joten hupaisia tälläiset "uutiset" ja roskajournalismiin kuuluvat paljastukset.

Lukijoita saa asiallisemmillakin tavoilla. Tämä artikkeli on sinänsä ikävä ja huonolla ammattitaidolla tehty että leimaa KAIKKI thaihieronnat seksipalvelupaikoiksi. Ei kovin asiallista tai reilua. Mahtaa olla siellä nyt kiva tehdä töitä kun jokainen pulska suomipoika on ehdottelemassa vaikka ja mitä.

Hyvä nimimerkki Mistä saisin Hyvä nimimerkki Mistä saisin rahalla miehen. Naisen ei tässä maailmassa ole kovinkaan vaikea saada miestä aivan ilmaiseksi.

Nainen on jo syntymänsä hetkellä varustettu siten, että tarpeeksi kasvettuaan vetää miehiä puoleensa niinkuin raha poliitikkoja. Parisuhteiden ongelmia ei rahallakaan hankittu mies ratkaise. Ne nyt vain kertakaikkiaan täytyy setviä kumppaninsa kanssa.

Ihmiset toki joutaisivat kohdella toisiaan paremmin. Vaan kuuluneeko tämä juuri tähän asiaan? En koe mielekkääksi ajatusta väkivaltaiseksi muuttuneen sukupuolielämän ohjaamisesta parittelun ammattilaisen vaivaksi.

Raiskaus ei sivistysmaissa tapahdu seksin puuteen takia, vaan siksi, että raiskaus itse tuottaa tekijälleen mielihyvää. Jos tämä ei olisi totta, raiskauksia tapahtuisi samaa tahtia kuin juustoa myydään.

op riihimäki thai hieronta kokemuksia Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Mahtaa olla siellä nyt kiva tehdä töitä kun jokainen pulska suomipoika on ehdottelemassa vaikka ja mitä. Päiväunien kaunottaren kanssa sänkyyn pääsee vain päiväunien komistus, tai miljonääri. Mihin asti bileet kesti? Paljon epämukavampaa oli kerran miesgynellä käydä alkuraskaudessa. Meiltä saat luottopäätöksen heti, ja hoidamme myös paperityöt puolestasi. Ja täytyy sanoa, että ihan se vain hieroi.

En kuitenkaan voi hänen tekemisiään rajoittaa, joten varmaan mun on parasta mennä keskustelemaan ammattiauttajan kanssa ahdistuksistani? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. No minäkin olin Thaimaassa thaihieronnassa, tai siis en uskaltanut sitä ottaa vajavaisella enkun taidoilla, kun esitteessä siitä kerrottiin. Päädyin lopulta normaaliin hierontaan. Ja täytyy sanoa, että ihan se vain hieroi. Jos kerran thaikkupaikan hieronta ei eroa tavallisesta hieronnasta ja miehesi pitää siitä, niin eikö voi käydä hierottavana Matti Möttösellä, lisenssoitu urheiluhieroja tjsp?

Me olemme parisuhteessamme luvanneet, ettemme käytä vastakkaisen sukupuolen tarjoamia hierontapalveluja, muistaakseni mieheni oli se, joka nosti aiheen esiin, ettei tahdo minun käyvän mieshierojalla. No ihan omasta kokemuksesta voin kertoa että niistä paikoista saa kyllä muutakin kuin hierontaa. Ei varmaankaan kaikista mutta monesta.

Jehnny Tightlips Tunnettu jäsen. Käsihoito varmaan, tuskin naivat sentään. Jehnny Tightlips , En kyllä ymmärrä miksi joku ei hyväksy että se puoliso käy hierojalla mikä on vastakkaista sukupuolta.

Kävin joskus mieshierojalla olin sinkku kyllä silloin ja oli vieläpä komea nuorimies mikä hieroi. Mutta ei siinä tilanteessa ollut mitään sellaista mistä kenenkään pitäisi olla mustis. En minä siellä tissit paljaana kulkenut, tai toki siinä pöydällä olin ilman liivejä, mutta se hieroja odotti verhon takana sen aikaa, että riisuin ja asetuin siihen. Paljon epämukavampaa oli kerran miesgynellä käydä alkuraskaudessa. Tosin en saanut valita silloin kuka tulee hierojaksi, mutta mieluummin ehkä mieshieroja, kun ne käyttää vähän enempi voimaa.

Ja ei kyllä haittais jos nykyinen mies kävisi naishierojalla. Mutta joku thaihieronta kyllä haittaisi, juurikin sen takia kun sieltä monesti saa vähän muutakin hierontaa.

Ja epäilyttäisi, miksi sille miehelle ei kelpaa tavallinen hieroja. Niistä saa halutessaan yleensä myös ns. Mutta jos haluaa niin saa kyllä ihan pelkän hieronnankin. Tietty paikat ovat aika stereotyyppisesti ajateltu "ilotaloiksi" mutta kyllä moni käy ihan hierottavana. Ja onhan se mukavan tuntuista kun nuori nätti eksoottinen nainen hieroo vaikkei mitään seksuaalista tapahtuiskaan. No kyllähän nuo thaikkuhierojat tiedetään.

Siellä se miehes käy ottamassa vähän extra hierontaa pikkuveitikalleen.. Sisäänkäynnin lähettyvillä juteltiin parin nuoren miehen kanssa ja miehet on nyt hukassa kun ei tajuttu nimiä edes kysyä.. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Kanta-Häme Riihimäki thai hieronta thai hieronta hieronnan tarpeessa 8.

Iskelmä festarit Paikalla olleet, kertokaahan vähän tunnelmia miten festari ilta meni. Festariporukkaa hukassa Sisäänkäynnin lähettyvillä juteltiin parin nuoren miehen kanssa ja miehet on nyt hukassa kun ei tajuttu nimiä edes kysyä.. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Eikö siinä rity talolla oo yks thai hieronta??

Vastaa alkuperäiseen viestiin thai hieronta Onko Riihimäellä thai hierontaa ja jos on niin missä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

1 thoughts on “Op riihimäki thai hieronta kokemuksia”

  1. op riihimäki thai hieronta kokemuksia says:

    -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *